söndag 3 mars 2013

50 års firande

Tack Maritha, Malena, Jesper, Carolina, Mariella, Tobias, Rasmus och Hugo för en helt fantastisk helg! Mitt firande startade redan tidigare i veckan men på fredag morgon åkte vi som är på Koh Lanta till German bakery och åt en stadig frukost. Malena som har hållt i trådarna för all planering hade bokat en övernattning på Koh Ngai (Hai). Efter ca 30 minuter med speedboat så anlände vi till paradisön. Det visade sig att Malena hade bokat in mig och Maritha på värsta strandboendet med egen pool.

 


Efter mycket bad och mys tillsammans under fredagen så avlutades kvällen med grillbuffé på hotellet. Det serverades grillade skaldjur och fisk, olika sorters kött och räkor som wokades tillsammans med frächa grönsaker och nudlar. Plus en hel del annat smått och gott. På lördag morgon var det första gången som vi har fått en soluppgång över havet när vi varit i Thailand. Efter frukosten var det dags för paketutdelning, Rasmus och Hugo hade köpt varsit paket till morfar.


Efter mycket bad och solande så återvände vi till Koh Lanta under lördagseftermiddagen. Vi var inbokade på ett av de finare ställena på Khlong Dao, Crown hotell. Här blev det skumpa och solnedgång på terassen.


Vid sjutiden kom Malena och Jesper för att ta oss ut på nästa överraskning. Bord var bokat på Layana där öns bästa grillbuffé var uppdukat på stranden. Här var det bara att stoppa i sig så mycket man orkade av gåslever, oxfilé, lammracks, hummer, krabba, musslor och mycket annat smått och gott som grillades medan man väntade. Proppmätta och nöjda med dagen återvände vi till hotellet för lite kortspel och gemyt. Gissa vem som vann!
 



Under söndagen fortsatte firandet fast i lite lugnare former. Bad på hotellets sköna pool med en god bok och under eftermiddagen två och en halv timmes massage på Dreamy Spa.

 Det hela kan nästan ses som ett kinderägg, tre överraskningar. Spänning, njutning och avkoppling. Som sagt en helt underbar helg, i en helt fantastisk miljö. TUSEN TACK!

3 kommentarer:

  1. Vi gratulerar i efterskott så väldigt mycket, och tackar samtidigt för kortet vi fått.
    Kram till er båda i första hand och till Malenas familj också.
    Elisabet och Kaj

    SvaraRadera
  2. Åh ett så härligt firande du fick. Välförtjänt Clas! Helt ljuvliga foton. Ni ser verkligen njuta i fulla drag! Må så gott!
    //Sofie

    SvaraRadera
  3. Kul att det blev så lyckat och att det blev en överraskning på riktigt!
    Kram Maja och Gabriel

    SvaraRadera