söndag 30 september 2012

Besök

Började dagen med den sedvanliga morgonpromenaden på stranden, en timme i snabb takt. Åkte sedan runt och kollade boende under förmiddagen. Vill man bo på rätt sida vägen alltså ner mot havet så är det fruktansvärt dyrt. På eftermiddan blev det bad i havet och solning på stranden, vid den här årstiden är det inte speciellt trångt mellan semesterfirarna. O andra sidan så är det inte speciellt trångt på högsäsong heller.

Trängsel på Long Beach!
Dagen slutade inne i Saladan, huvudorten på ön. Där hade vi bestämt att vi skulle äta lite extra lyxigt idag eftersom även Carolina kom till ön. Nu är nästan hela familjen samlad på andra sidan jordklotet, de enda som saknas är Mariella och Tobias. Grillad fisk (king mackerel) och varm potaissallad stod på menyn, gott att få både potatis och en rejäl kotlett av fisk.

Apelsinshake mmmm!

2 kommentarer:

  1. Hej på er därnere!
    Så nu har ni kommit igång. Har tänkt på er så otroligt mycket. Förskola och skola ser riktigt trevliga ut, åtminstone på bild.
    Malena med familj verkar också ha det bara bra.
    Synd bara att det regnar så mycket.
    Här i Umeå är det också höstregn och flera frostnätter. Så njut på ni. Kram till er alla
    Hälsningar Täfteborna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på er!
      Vi har det riktigt skönt hoppas allt är bra med er. Det skulle vara kul om ni kopplade upp er på skypen någon gång så kan vi prata mera. Kram

      Radera