torsdag 20 september 2012

Första dagen på skolan.

Idag var det då dags att åka till jobbet, Clas skulle arbeta till lunch och jag till eftermiddagen. Det kändes ungefär som när man började första klass, lika pirrigt! Vi fick en massa information och en rundtur på skolan, allt var inte färdigt så det fanns lite kvar att ställa iordning. Eleverna som vi träffade tog väl emot oss. Lunchen som vi åt tillsammans med eleverna smakade mycket gott, de flesta gick och hämtade mer mat, detta kanske inte händer så ofta hemma i Sverige! Många av familjerna väljer även att äta här efter skolans slut och på helgerna, detta är väl ett gott betyg. Dagen gick fort och man hade många tankar i huvudet när vi susade hem på vespan.


Entrén framför skolan.

4 kommentarer:

  1. Härligt! Nu är första dagen avklarad och imorgon är första inskrivningssamtalet avklarat:)

    SvaraRadera
  2. nu har jag Landat i Bangkok och väntar på flyget till Chang rai. har inte sovit en blund för gubben bredvid mig på planet tog upp halva mitt utrymme plus hans eget. imorgon skaffar jag ett simkort så vi kan ringas. kram dotter 2

    SvaraRadera
  3. Hej på er!!

    Vad kul att kunna följa ert äventyr hör!! En så'n tur att Clas slapp stå för markservicen i flera veckor! Bättre att arbeta lite då:-). Saknar redan din tykna attityd när man äntrar à.e 4..... Ha d ljuvligt på ert äventyr! Här hemma i Svedala rike har det regnat kors och tvärs hela dagen, kvällen och natten! Å det ska fortsätta heeeela helgen!!! Ser fram emot nästa inlägg!!
    //Sofie.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Verkligen kul att läsa om ert äventyr!
    Hoppas det går bra för er i skolan!
    Ser fram mot att följa nästa inlägg!
    // Annelie :)

    SvaraRadera