söndag 7 april 2013

Nytt boende

Nu har vi tagit över Stockholmarnas hus på Southern Lanta. Vi har bytt strand från Long Beach till Khlong Dao. Nu är vi tillbaka där vi först startade vårt äventyr och här ska vi bo till vi åker hem till Guldringen. För att vi inte skulle känna oss så ensamma så bjöd vi in våra arbetskamrater för lite lördagsmys vilket givetvis var uppskattat. Vi passade då på att tömma Jespers kvarlämnade barskåp.
After Work hos oss
 På söndagen efter att ha ätit frukost på "German bakery" så åkte vi söderut för att se om vi kunde hitta en helt tom strand. Men icke, det var tydligen för tidigt ännu, än så länge finns det några turister kvar men någon trängsel var det inte. Kan också tillägga att även om det börjar bli lågsäsong här på Koh Lanta så börjar det bli högsäsong för mango och annanas. Mangon som tidigare har kostat 70-80 baht per kilo kan man nu köpa för 35-40 baht per kilo. Detta gör givetvis att vi frossar i färsk mango, mums!
Kaffe och mangojuice på favoritfiket

Öde på Ao Nuy

1 kommentar:

  1. Åh så härligt att höra från er sida av världen igen. Det är klart att det blir tomt när dotter m familj åker hem.. Så tajta som ni varit... Njut av de sista månaderna- sedan är ni tillbaka i lunken snart igen!
    Kram på er
    //sofie

    SvaraRadera