lördag 21 februari 2015

Till alla Askenbarnen och fröknarna på Sörgårdens förskola

Hej på er!
Nu känns det som om det var väldigt längesedan som vi sågs. Jag hoppas ni kommer ihåg mig fortfarande! Jag blev väldigt glad när jag fick kort och hälsningar från er, tack så mycket! Nu tänker jag berätta för er vad jag gör och visa lite bilder på hur det ser ut här i Thailand. 
Här är det mycket varmt så man måste gå och bada i havet varje dag men det gör ju inget för vattnet är lika varmt som i badkaret hemma hos er. När vi ska åka någonstans så åker vi på en moped, då fläktar det skönt. Man får köra försiktigt för här är det mycket trafik och de kör väldigt fort. Här har man ett fordon som heter tuctuc, detta är en slags mopedtaxi som man kan åka med.
Här äter vi goda frukter som man inte äter så ofta hemma. Här växer bland annat ananas, bananer och mango. Utanför där vi bor växer ett stort underbart chashewnötsträd. Just nu blommar det men snart kommer det att bli som ett slags päron och under päronet kommer den lilla nöten att växa. Jag hoppas ni alla har det bra och snart blommar ju vitsipporna och då kommer jag ju tillbaka till er, det ska bli kul! Ha det bra många soliga kramar från Maritha.


Så här bor vi på Koh Lanta.  
Här ska vi åka på en tur med mopeden.

Så här ser kokosnötspalmen ut.

Mycket god frukt, ananas, mango, melon och bananer.


Bada är härligt!


Elefanter finns det här.

Bladen kan bli jättestora här!


Nästan varje kväll kan man titta på fina solnedgångar.

Ett chashewnötsträd. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar