söndag 10 februari 2013

Det händer inte så mycket...

eller det gör det visst det. Men tiden går så snabbt så man hinner inte med. Vi har konstaterat att det finns många saker som är skönt att slippa, alla måsten som finns hemma som städa, tvätta, skotta snö, laga mat, elda i pannan och ja säkert många fler saker. Här är det stora problemet var ska vi äta ikväll och vad ska vi äta. Veckorna blir till stor del inrutade av rutiner här nere också, men de ser ju lite annorlunda ut än hemma. När helgen börjar halv tre på fredagar så börjar vi med glass hos Mon, därefter åker vi hem och byter om till badkläder och går ner till havet. Där tar vi oss en kaffe alternativt ett glas nypressad mangojuice. Sedan blir det bad i det sköna havet och lite avkoppling på stranden med en bra bok. Vid femtiden åker vi som sedvanligt till Castaway för några goda drinkar och eventuellt något att äta.

Maritha o Maria njuter av Cocobanan
Lördagarna slöar och slappar vi eventuellt nere på Long Beach där vi bor, men denna lördagen firade vi Rasmus 4 års dag. Vi började med fika och tårta hos unga familjen Wallenberg där Rasmus fick öppna sina paket. Till pappa Jespers stora förtret så hade den unga sonen valt ett matchställ med Barcelonas färger. Själv var Rasmus väldigt nöjd men Jesper trodde att morfar och mormor försökte manipulera sonen. Kvällen avslutades på ThaiCat med färsk fisk och bakad potatis.


Hugo fick också en present av faster Maja och Gabriel


 En av helgdagarna brukar vi ge oss iväg på en liten utflykt. Så efter söndagens frukost på German bakery så begav vi oss tillsammans med Maria ner till Bamboo bay nästan längst ner på Lanta. Detta var en strand som vi inte tidigare hade besökt. Men vi kommer säkert att åka hit fler gånger eftersom det var väldigt lite turister där.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar