lördag 10 november 2012

Fredagsmys

Ännu en arbetsvecka avklarad, det känns bara som måndag fredag, måndag fredag. Otroligt vad tiden går fort här nere. Vi har redan varit här i åtta veckor, men som tur är så är det några veckor kvar. Arbetsveckan avslutades traditionsenligt i skolans Sala. Denna vecka var det årskurs 5-6 som hade uppträdande. De hade övat in två låtar som de sjöng och spelade gitarr till. Det är otroligt mysigt att se alla dessa elever i olika åldrar som uppträder inför sina skolkamrater, föräldrar och lärare. Rektorn och hennes man överraskade oss lärare på skolan med att bjuda oss alla på snorkeltur imorgon lördag till Koh Rok. Detta är snorkligsparadis nummer 1 i det här området. Detta kan man kalla personalomsorg.

Under eftermiddagen han vi med en strandpromenad på fem kilometer på stranden med avslutande bad. Därefter fortsatte vi kvällen med fredagsmys i solnedgången med några drinkar på Castaway. För Pernilla och Helén så innebar detta, piná colada, bananaboat, chockobanana och strawberry daiquiri.
Kvällsmys
Chockobanana
Strawberry daiquiri


 
Stekt ris med kyckling, annanas och cashewnötter



3 kommentarer:

  1. Sluta läska oss, först Cocobanana, sedan stekt ris med kyckling i ananas!!!!
    Äh, det är ni värda efter veckans slit!
    Pernilla

    SvaraRadera
  2. Det låter inte helt fel... Njut!!
    //Sofie

    SvaraRadera
  3. Så många goda drinkar och alldeles för få dagar. Passa på och njut av dessa gudomliga drycker! Du hinner dricka dig igenom hela listan, lyllos. Ha det bäst, Helen.

    SvaraRadera