måndag 5 november 2012

Svettigt!

Ännu en helg har snart passerat och i morgon påbörjas min åttonde vecka. Tiden rinner iväg även här på Koh Lanta! Jag måste erkänna att det är ganska tuffa veckor på skolan och när helgen kommer så är man väldigt trött. Det är långa dagar och värmen gör sitt till att man blir trött. Samtidigt som det är arbetssamt så är det mycket lärorikt och spännande. I veckan hade någon hittat en död fladdermus på skolan, Clas fångade genast tillfället och höll spännande föredrag för både liten och stor. Detta var mycket uppskattat, kul att få se en fladdermus på så nära håll!

I helgen har vi hunnit med en hel del. I fredags var vi ute och åt på den mysiga fiskrestaurangen Thai Cat med Helén och Pernilla. Det har varit mysigt att få ha sällskap hemifrån, jag tror att de var riktigt nöjda med sin vecka här. På lördagen slappade vi hela dagen tillsammans med Malena, Jesper och barnen på en mysig strand, där firade vi också Hugos namnsdag. På kvällen träffade vi våra kollegor. Först hade vi lite afterwork, trevlig samvaro med sång, musik och något gott att dricka. Efteråt såg killarna på fotboll på puben The Indian på stranden och tjejerna gick och åt god mat på en trevlig restaurang. Vi har verkligen fått glada och trevliga arbetskamrater. Söndagen tillbringade vi först på vespan ner till södra Koh Lanta. Där stannade vi på en av våra favoritstränder Khlong Jerk. En härligt liten strand med få gäster.
Goda drinkar efter maten
Namnsdagsbarnet, Hu go som helst
Siesta

After Work
Fotbollshäng hos Indianen
Khlong Jerk

3 kommentarer:

  1. Härligt att höra från ert hörn av världen. Hur har det gått med boendet nu då? Har ni hittat ngt nytt, bra? Ha d fint- det har vi! Hälsningar från ett 30 gradigt GC!
    //Sofie m familj

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sofie! Njut av er semester. Jodå nu är boendet fixat fram till sista februari. Vi byter den 15 december. Inte kanske så bra boende som nu men det får duga under högsäsongen. Efter det så lär det inte bli några problem med att hitta något annat.
      Ha det så bra!

      Radera
  2. Tack för uppdatering! Hade nog missuppfattat det hela... Ha d fint, alla!
    //Sofie

    SvaraRadera