fredag 26 oktober 2012

Kvällsdopp

Har nu jobbat heltid i två hela dagar, det tar på krafterna. Alla nya kollegor har också börjat arbeta, så sedan i onsdags är vi nio pedagoger, en rektor och vår hustomte Fredrik. Alla nya är spända av förväntan och humöret är verkligen på topp. Det verkar bli ett väldigt gott gäng som ska arbeta tillsammans.
 
Fick en fråga om vi badar varje dag i havet, och på den svarade jag nej det gör vi inte. Det är lite av nyhetens behag att gå ner och ta sig ett bad. Men idag gick vi en timmes promenad på stranden och lagom till vi kom tillbaka där vi brukar ställa av oss skorna så var det dags för solen att gå ner under horisonten. Vi kunde inte låta bli att lägga oss i det precis stilla och klara havet och ha den röda solen strålande i ansiktet. Helt fantastiskt underbart.
 
I morgon kommer mina kollegor Pernilla och Helén från Mogaskolan och hälsar på. Det ska bli riktigt roligt att få träffa dem igen efter snart två månader. De har också med sig lite saker hemifrån som kan göra livet lite lättare att leva, bland annat Kalles kaviar och senap. Väntar dem till klockan 16 thailändsk tid (11 svensk).

1 kommentar:

  1. Låter inte helt fel! Hälsa hki och pkr...
    //Sofie

    SvaraRadera