onsdag 10 oktober 2012

Hemmalagat

Att få en riktigt bra solnedgång är inte lätt vid den här tiden på året, igår försökte vi hos Carolína på Gooddays men lagom till solen skulle gå ner så drev det in ett stort molnområde framför. Men i kväll fick vi äntligen en bra solnedgång. Att gå på stranden och plocka snäckor och få se solen gå ner över horisonten är ju inget man är van vid hemma där det mest är skog överallt.
Färgprakt
Vi trodde inte att man skulle säga det, men man blir faktiskt trött på att gå ut och äta. Det är ganska skönt att få sitta hemma i lugn och ro utan att trängas med andra. Så idag bestämde vi oss för att laga middag hemma till kvällen. Eftersom det blir mest ris i dessa avkrokar så lagade vi till spagetti med tonfisksås bestående av tonfisk, lök, tomater, chilli, vitpeppar och salt. GOTT! Det har vi inte gjort för sista gången.



2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Härliga bilder. Fint att du lärt dig laga mat Clas ;).

    Hälsningar Åke

    SvaraRadera
  2. Jaså, ni har redan tröttnat på att fräsa upp några kilo färska räkor med vitlök, kryddor och sötsur sår? Det kanske kommer senare i veckan?

    Själv satt jag ensam hemma framför TV-n i måndags och smaskade i mig lite färska räkor och en hel del vitt vin. Kändes inte helt fel av vara så "mjuk i kroppen" på en måndagkväll.Saknade dock en varm solnedgång:(

    Ha de gott // Martin

    SvaraRadera